HT 208 PRO

HT208_1

De HT 208 Pro is een 2-weg, passief gebouwd, hoorngeladen hoogwaardig topgedeelte van de hogere klasse.

De HT 208 Pro is een passief hoorn-geladen 2-weg luidspreker, hoogwaardige topspeaker van hogere klasse.

De HT 208 Pro top is een uitstekende geluidstransducer. Deze speaker kenmerkt zich door een groot bereik, zeer goede spraakweergave en echt muziekgenot. Een cross-over die perfect op alle componenten is afgestemd, maakt het totaalbeeld compleet. Niet alleen vanwege de aanzienlijke afmetingen is de Ribbon-tweeter ingebouwd in een oppervlak van 6”, iets heel bijzonders.

De harmonische vervormingsfactor (K2) loopt bijna lineair over het gehele frequentiebereik en zelfs in het “domein” voor compressiedrivers, de enharmonische vervormingsfactor (K3), overtreft deze tweeter de meetresultaten van alle andere modellen.

Voorheen voornamelijk gebruikt voor bioscoopversterking, is de 4” driver met onze speciale hoornbevestiging nu perfect uitgerust voor zijn werkterrein, middelgrote tot grote evenementen. 2 speciaal geselecteerde 8″ premium speakers garanderen lineaire transmissie, zelfs in het midden en bereiken hier geweldige resultaten!

De HT 208 Pro is niet alleen visueel anders. Als je het eenmaal hebt gehoord, is het heel moeilijk om het ‘los te laten’. Een uitstekende tool voor elke geluidstechnicus en gewoon PURE JOY voor iedereen voor wie geluid van hoge kwaliteit voorop staat!

Met slechts 18 kg transportgewicht en de verzonken handgrepen is de handling perfect. Het slanke en het onopvallende ontwerp zullen veel gebruikers in de gala- en industriële sector overtuigen.

We hebben de passieve cross-over zo ontworpen dat de HT 208 Pro kan worden gebruikt met alle standaard eindversterkers.

Voor toepassingen in de installatie- en theatersector bieden we ook de HT 208 Pro zonder touring hardware aan.