GALA T4 Stick

Gala T4 Tonsäule

De T4 stick is uitgerust met 4 stuks 4“ neodymium-breedbandluidsprekers van de hoogste kwaliteit. De elegante klankkast van multiplex berkenhout zorgt voor een goede basis. De 4 stuks 4” luidsprekers zijn verbonden met een 25° verticaal openend golffront.

Het resultaat is een gelijkmatig geluidsniveau gebaseerd op het principe van de golfvorm en het vervaardigd perfect geluid van de eerste tot de laatste rij. De horizontale afstralingshoek van meer dan 95 ° maakt een directe uitlijning van het geluid mogelijk.

Ongewenste reflecties van muren, glazen oppervlakken, plafonds en vloeren etc. worden zeer goed geëlimineerd en bieden een hoog niveau van spraak- en feedbackbeveiliging. Vooral in akoestisch problematische ruimtes genereerd de T4 Stick meer direct geluid en is daarmee gelijkwaardig aan een conventionele speaker.

De T4 Stick wordt geleverd met een draaibare en kantelbare houder die op alle gangbare luidsprekerstatieven past. Er is een optionele U-beugel voor wand- en plafondmontage.

In combinatie met onze actieve Gala 12 van Micro-Sat Sub krijg je een plug-and-play-systeem op hoog niveau.