ENTERTAINER 12

Das Entertainer Sat System

Ons kleinste systeem – maar klinkt als een groot systeem.

De Entertainer 12 is een typisch 2.1-stereosysteem met een mono-subwoofer.

We gebruiken een professionele 3-kanaals eindversterker van Pascal, die het vermogen van 1000W voor de sub levert en 2 x 500W voor de topspeakers. Een vaste DSP met limiter zorgt voor een sterke en krachtige overdracht van het geluid.

Als het op elektronica aankomt, hebben we het simpel gehouden.

Er zijn 2 JACK/XLR-combi-aansluitingen beschikbaar voor het inkomend signaal. 2 x Speakon-Out levert de topspeakers het vermogen en de robuuste Powercon aansluiting is verantwoordelijk voor de voeding.

Met de volumeregeling regel je het volume en dat is alles. In de bass-speaker hebben we een 12″ speaker uit Italië met neodym-technologie geïnstalleerd. De 2 topspeakers zijn elk uitgerust met 4 x 3″Faital-speakers.

Het was voor ons erg belangrijk om dit kleine entertainersysteem uit te rusten met de beste componenten om duurzaamheid op lange termijn te garanderen.

De behuizingen zijn gemaakt van multiplex hout en voorzien van een waterdichte PU-coating. De bass-speaker dient ook als transportcontainer voor de 2 topspeakers en kabels. Het hele systeem weegt slechts 24 kg en is uniek in de klasse van “geluid, gewicht, prijs en prestatie”.

We geven 5 jaar garantie op Entertainer 12.

FEITEN

actief 2.1 systeem
Totaal vermogen van 2000 watt
Bass 12 ” subwoofer neodym
T3 Top 4×3” bovenstukken
Neodym-luidspreker
Digitale eindversterker
5 voorinstellingen
PowerCon en luidsprekerkabel inbegrepen
Gewicht: 24,0 kg
Afmetingen: B: 340 mm x H: 470 mm x D: 520 mm