HT 210 PRO

Met een geluidsdruk van 108db / 1w1m zou de HT210 Pro ongeëvenaard moeten zijn in dit compacte ontwerp.

De speciale 10“speaker heeft een ”Active Impedance Control Function“ die bestaat uit een extra beweegbare spoel. Het door deze spoel opgewekte magnetische veld heeft de volgende effecten.

  • aanzienlijke toename in gevoeligheid en algemeen geluidsdrukniveau
  • vermindering van algehele harmonische vervorming
  • constante krachtoverbrenging

De speciale hoorn driver combinatie zendt lineair tot 20 Khz met een straling van 85 ° x 45 ° graden. Overal waar hoge prestatiereserves – spraakverstaanbaarheid en perfect geluid vereist zijn, kan de HT 210 Pro Topspeaker worden gebruikt en elke professionele gebruiker volledig overtuigen.

Met slechts 30 kg en zeer compacte afmetingen is de speaker ook zeer gemakkelijk te vervoeren. Het vliegframe maakt het mogelijk om maximaal 2 luidsprekers onder elkaar te Hangen voor een maximale geluidsdruk.

Het ook mogelijk om met de ingebouwde statief-adapter de  speaker op  een ​​statief te gebruiken.

De HT 210 Pro topspeakers zijn neutraal klinkende speakers met een zeer groot bereik en universeel geschikt voor een verscheidenheid aan toepassingen, van muziek tot spraakweergave, en zonder het gebruik van DSP-presets. We hebben de passieve crossover zo ontworpen dat de HT 210 Pro kan worden gebruikt met alle standaard versterkers en subwoofers.

Gebruikers die hun bestaande apparatuur willen gebruiken maar op zoek zijn naar een krachtige uitbreiding in het hogere frequentie bereik, is deze hoorngeladen luidspreker precies wat u zoekt.

In combinatie met onze actieve subwoofers of systeemversterkers kunnen zeer krachtige plug & play-systemen op het hoogste niveau worden samengesteld. Of het nu gaat om disco coverband – rock n roll of concerttoepassing – de HT 210 Pro zorgt voor een optimaal geluidsresultaat in elke situatie.